Medewerkers


Kim Leen

Kim heeft vanaf februari 2013 t/m januari 2014 als student "instructeur paardensport" van het NHB Deurne stage gelopen bij Stal Hulsman. 
In Juni 2014 heeft zij deze opleiding succesvol afgerond en is direct aan de slag gegaan bij Stal Hulsman als amazone en stalmanager.

Toen ze op haar 14e haar eerst paard kreeg wist ze al snel wat ze later wilde; opleiden van paarden en zo goed mogelijk leren paardrijden. Het begon als hobby en eindigde in een droom die werkelijkheid werd. Met dit paard heeft ze de NHB opleiding doorlopen en Z1 dressuur mee gereden
 
Kim heeft al veel geleerd van Jeroen Hulsman en hoopt nog veel meer te gaan leren op elk mogelijk gebied, zowel bij het trainen van de paarden als in het managen van een professionele dressuurstal.
  Elise bloM
Elise heeft op het NHB Deurne de opleiding "Horse en Leisure" gevolgd en heeft tijdens haar opleiding stage gelopen bij Stal Hulsman.

Sinds augustus 2014 is ze weer terug als stalmedewerker. Ze zorgt er voor dat de stal er elke dag weer spik en span uit ziet, de paarden netjes op stal staan en het terrein weer door een ringetje te halen is.

Elise heeft met haar eigen paard M2 dressuur gereden en heeft thuis nog meer paarden staan die zij met veel plezier rijdt.

In de korte periode dat zij niet met paarden werkte, heeft zij in de thuiszorg gewerkt, dit deed ze met veel plezier, maar zoals ze zelf zegt, is ze heel blij om weer elke dag tussen de paarden te lopen.

Naast de vaste medewerkers werken er met grote regelmaat één of meerdere stagiaires bij Stal Hulsman.
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');
  ga('create', 'UA-58656060-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');