PAARDEN TE KOOP                
  Jack   

 -Everdale x Johnson

-Ruin, 6 jaar oud, 1,78m, Z2 niveau

- Mooie, grootramige ruin. Super makkelijk te rijden en heel erg braaf. Loopt een wissel en laat hele mooie stukjes verzameling zien!

-Jack heeft veel wedstrijd ervaring. Als 4 jarige heeft hij veel jonge paarden wedstrijden gelopen met altijd goede scores. Ook in het L2 heeft hij goed gepresteerd met altijd 65% + scoreshij werd om deze eden uitgenodig voor de selectie voor het wk en werd vanuit daar geselecteerd voor dr observatie trainingen, zijn talent word dus erkend! Ondertussen is hij M2 geklasseerd
     Lexington    
    
-Elcapone x Voice

-Ruin, 4 jaar oud, 1,68m

-Jeugdige ruin met een aansprekend front. Hij is braaf maar het is een jong paard en heeft dus een ervaren ruiter nodig.
 
- Lex is nog in eigendom van de fokker en wij hebben hem zadelmak gemaakt. Hierdoor is heel zijn geschiedenis bekend. 

        
     
                       

Hambodea 


 -Dancing hit x Amethist

-Ruin, 8 jaar oud, ongeveer 1,70m

- Bo is een mooi paard met een fijn karakter. Hij heeft een goede zelfhouding en looptlust. Hij is super bewerkbaar en braaf maar geen 
Slapert. 
-Ongeveer Z afgericht. Hij gaat makkelijk opzij en vooral in galop laat hij zich makkelijk sluiten. Hij springt een groene wissel. 


Lunadora 


 -Expression x Negro

-Merrie, 4 jaar oud, ongeveer 1,72m

- Luna is een mooie, grootramige merrie. Ze is mega braaf, zowel in de binnen als buitenbak kijkt ze nergens van op of om. Ze is nog van de fokker, wij hebben haar en nog vele andere paarden uit deze stam zadelmak gemaakt, haar hele geschiedenis is dus bekend. 

-Ze is nog wat groen in de aanleuning maar laat zicht super goed bewerken. Word op ongeveer L niveau getraint. 

  Lumia   

 -Toto Jr. x Negro

-Merrie, 4 jaar oud, 1,65m, L niveau

- Mooie, grootramige merrie. Makkelijk te rijden maar wel een scherp paard. Daardoor past zij beter bij een ervare ruiter die sterk in zijn/haar schoenen staat.

-In omgang is Lumia heel erg braaf. Onder het zadel is ze niet kijkerig. Ze is vooral wat scherp op de ruiter, ze schrikt soms van de ruiter en schiet dan een pasje aan naar voren.